individueel advies & yogaseries

Persoonlijk Yogaplan

Ontvang een persoonlijk yogaplan, helemaal afgestemd op jouw niveau en jouw wensen. Het plan bestaat uit een individueel advies, een sterkte / zwakte analyse, persoonlijke lesseries en een op jouw leven afgestemd weekprogramma.

Jouw Yogaplan

Ontvang een individueel yogaplan, met daarin:

Persoonlijke lesseries

De series zijn uitgewerkt in foto’s. Ook wordt er per oefening aangegeven hoe lang je het beste in de houding kunt blijven. Het aantal lesseries die je ontvangt, en de lengte van de lesseries zijn afhankelijk van jouw eigen behoeften, en dus altijd verschillend.

Weekprogramma

Dit is een voorbeeld van een mogelijk weekprogramma. Met daarin de reguliere yogalessen die je al volgt, en een voorstel voor je oefenseries voor thuis. Elk weekprogramma wordt helemaal individueel afgestemd op de hoeveelheid tijd, energie en wensen die je hebt.

Hoe werkt het?

Om jouw persoonlijke yogaplan te kunnen maken, heb ik natuurlijk informatie van jou nodig. Je maakt daarom eerst foto’s van jezelf in een aantal specifieke houdingen, en vult een uitgebreide vragenlijst in. Hier zal je ongeveer 2 – 2,5 uur mee bezig zijn. Op basis van deze gegevens ontvang jij binnen één week jouw sterkte / zwakte analyse, een persoonlijk advies, een weekprogramma en jouw eigen unieke lesseries. Deze oefen je een aantal weken, waarna je weer foto’s van jezelf maakt. Op basis van deze foto’s ontvang je (weer binnen één week) feedback op jouw alignment en indien nodig ook aanpassingen op jouw persoonlijke yogaseries en programma. 

Je hebt in totaal 3 maanden toegang tot het programma. Tijd genoeg om op je gemak foto’s te maken, de series te oefenen, al je vragen te stellen, en gebruik te maken van de feedback op jouw alignment. Met jouw uiteindelijke advies kun je gemiddeld 6 maanden tot een jaar vooruit. 

Voor wie is het yogaplan geschikt?

Het yogaplan is bedoeld voor beginners en intermediate beoefenaars, die graag een persoonlijk advies willen ontvangen over hun yogabeoefening. Ben je verder gevorderd, en wil je graag ook een advies, neem dan even persoonlijk contact op. Ook als je last hebt van een ernstige en/of langdurige blessure is het verstandig om eerst even contact op te nemen.

Wil je graag thuis zelfstandig yoga kunnen oefenen? Wil je graag vooruit maar weet je niet goed hoe je dit aanpakt? Of vind je het gewoon fijn om een professioneel advies te ontvangen? Dan is dit yogaplan geschikt voor jou!

Testimonials

Wat zeggen anderen?

“Lieneke ‘leest’ mensen echt heel nauwkeurig en sluit daarmee heel goed aan. Echt yoga op maat. Ze is anatomisch zo sterk en dat maakt het echt meesterwerk. Het maakt haar uniek in deze hele grote yogawereld!”

“Lieneke haalt de kern er direct uit waardoor het plan direct op mijn lijf geschreven is. Ook heel waardevol is dat de series aanpast zijn aan het moment van de dag!”

“Mijn persoonlijke yogaplan geeft zo’n energieboost, omdat het zo goed aansluit! Het geeft zoveel zin om aan de slag te gaan en omdat je zo snel rendement kunt behalen versterkt dat ook je zelfdiscipline. Een hele goede drive om door te gaan!”

“Het yogaplan legt de focus op de juiste houdingen in de juiste volgorde. En door die goede opbouw kom je als het ware bijna als vanzelf in die eindhouding.” 

“Sinds vorige week ben ik nu alleen thuis yoga aan het doen. Het is duidelijk even onwennig, maar door het alleen te doen, dwingt het je op een mooie manier tot nog meer voelen en zelf ervaren omdat er niemand meekijkt. Het yogaplan is daarbij zo duidelijk gekaderd in sterkte en in zwakte dat dit al een groot deel van mijn onzekerheid weghaalt en ik het aandurf. Het concept geeft echt veiligheid m.b.t. lijf en dus ook hoofd!”

Persoonlijk Yogaplan

Individueel advies, een sterkte / zwakte analyse, een weekprogramma en persoonlijke lesseries.
119
00
  • ALLEEN NOG MOGELIJK OP VERZOEK
  • Stuur een mail met je motivatie en persoonlijke vraag naar info@lienekesyogacompany.nl of vul het formulier in via onderstaande link.

Individueel advies & yogaseries

Jouw persoonlijke yogaplan