Privéles Yoga

Ben je op zoek naar een yogadocente voor privéles in (de omgeving van) Den Bosch? Dan ben je hier op het juiste adres! Ik geef ‘gewone’ privélessen, dat wil zeggen geleide lessen zoals je deze in een groepsles ook ervaart, maar ook lessen ter verbetering van je techniek of alignment, of om te werken aan een blessure of andere klacht. Staat jouw wens hier niet bij? Neem dan even contact op met jouw vraag. 

Tijden en tarieven

De privélessen worden alleen op vrijdag gegeven, binnen een straal van 20 km van Den Bosch. Dit betekent dat ik naar jou toe kom, zodat jij in de rust van je eigen huis kunt oefenen. 

Deze tijden heb ik vanaf 15 oktober beschikbaar:
         10:00 – 11:00 uur
         12:00 – 13:00 uur
         14:00 – 15:00 uur
         16:00 – 17:00 uur
         18:00 – 19:00 uur

De kosten voor de privélessen bedragen 70 euro per losse les, en 65 euro per les wanneer je er 5 tegelijkertijd afneemt (325 euro). Daar komen de reiskosten nog bovenop, ik reken de gebruikelijke 19 cent per kilometer.

De kosten van de les of het lespakket moeten minimaal 24 uur voor aanvang van de privéles zijn voldaan. Verzetten is mogelijk, maar alleen minimaal 24 uur van tevoren. 

Een tijdvak vastleggen is niet mogelijk, je kunt altijd maar maximaal 5 lessen achter elkaar boeken.  

Heb je interesse in een privéles? Stuur me dan een mailtje via info@lienekesyogacompany.nl of vul het contactformulier in. Ik communiceer alleen via de mail, op telefonische verzoeken wordt niet gereageerd (sorry, dit doe ik om mezelf te beschermen tegen teveel verzoeken en vragen). 

Werkboeken, online yogalessen,
cursussen & lesseries boeken.

info@lienekesyogacompany.nl

socials

© 2020 Lieneke’s Yoga Company