Proefles Asana Program

Wil jij echt met jezelf aan de slag, en yoga een vast onderdeel maken van jouw leven?

Dan is het Asana Program misschien iets voor jou. In deze cursus ga je heel intensief met je lichaam aan de slag, waardoor je zichtbaar (centi)meters gaat maken. Er is geen betere motivatie om dagelijks op je mat te gaan staan dan voelen dat je fysiek – en mentaal – vooruit gaat.

Het programma bestaat uit meer dan 40 yogalessen, met een hele gestructureerde en logische opbouw. De lessen zijn intensief, maar tegelijkertijd gebalanceerd. Na een yogales stap je helder en ontspannen je dag in. 

Dit zei Monique Kampmann over de cursus:

“Het online Asana program zorgt ervoor dat ik dus écht thuis oefen. Het programma is van hoge kwaliteit, helder en duidelijk en opbouwend opgesteld. Mooi hoe per week steeds een ander thema wordt belicht in een beginners, gevorderde en een verkorte versie, dit laatste is ideaal als je een keer wat minder tijd hebt maar toch wilt blijven oefenen. Je ‘groeit’ echt als het ware gedurende deze twaalf weken. Na de twaalf weken vind ik het zelf fijn om de thema’s door elkaar te husselen en steeds weer één te kiezen waar ik behoefte aan heb.

In de online lessen wordt je door Lieneke zeer vakkundig en nauwkeurig in de poses gesproken en je wordt ook echt gestimuleerd, ook als het wat moeilijker wordt blijf ik hierdoor – langer- in de pose.

Vooral de aandacht die Lieneke schenkt aan allerlei details wat betreft de lichaamshouding werkt heel goed bij mij, hierdoor word ik nog bewuster van mijn houding.

Maar het allerfijnste van het programma vind ik dat ik er tijdens de online sessie er helemaal ‘in zit’, het is net of Lieneke zelf les aan het geven is in real life, gewoon bij mij thuis…”

© 2020 Lieneke’s Yoga Company