Inhoud van het e-book

Het lesseries e-book bevat 36 yogalessen, verdeeld over 12 weken. 

Elke week heeft vervolgens:
– Een introductie met tips en instructies
– Een beginnersles
– Een intermediate les
– Een korte les van gemengd niveau

De 12 weken hebben bovendien ieder een eigen thema en unieke eindhouding, zodat alle onderdelen van de yoga beoefening aan bod komen: 

asana program eindhoudingen week 1 t/m 6
Eindhoudingen week 1 t/m 6

Week 1 : Heupopeners
Week 2 : Twistings
Week 3 : Buikspieren
Week 4 : Heupopeners (Lotus)
Week 5 : Benen (spagaat)
Week 6 : Schouders en bovenrug
Week 7 : Schouders
Week 8 : Balans
Week 9 : armbalans (bakasana)
Week 10: Hoofdstand
Week 11 : Achteroverbuigingen
Week 12 : Restoratief 

asana program eindhoudingen week 7 t/m12
Eindhoudingen week 7 t/m 12

Probeer ook de online lessen!

De lessen staan voortaan op YouTube en de cursus is gratis toegankelijk voor leden. Begin vandaag nog met het oefenen van de series!

Review

“Ik heb hem net op de deurmat mogen ontvangen en mijn eerste reactie: Wat een supermooi vormgegeven boekje! Ik wist om eerlijk te zijn niet goed wat ik moest verwachten, maar ik word hier heel blij van. Hele mooie lessen uitgebeeld met een verdeling in beginners, intermediate en een korte serie. En daarnaast elke week een verhaaltje over de pose van de week, waarbij ik kan merken dat Lieneke in hele korte tekst precies de essentie kan weergeven van wat belangrijk is. Niet alleen wil ik dit gebruiken als inspiratie voor mijn eigen lessen (waarvoor ik het aangeschaft had), maar nu ik het zie wil ik dit ook gewoon om zelf te doen.”

Asana Program Lesseries E-book

De 36 complete yogalessen van het Asana Program uitgewerkt in foto's.
9
95
  • Het e-book is direct na aankoop beschikbaar.
asana program lesseries boekje

groei in je yoga beoefening

12 weken lang unieke yogalessen

Werkboeken, online yogalessen,
cursussen & lesseries boeken.

info@lienekesyogaacademy.nl

socials

© 2024 Lieneke’s Yoga Company