Yoga met Lieneke

Lieneke is in 2005 begonnen met yoga, en geeft les vanaf haar 23e, sinds 2008. Ze heeft haar primaire yoga-opleiding gevolgd bij Ron van der Post in Nijmegen.

Haar academische achtergrond was een zoektocht naar kennis en zelfontwikkeling. Na verschillende studies te hebben geprobeerd (Sociale Wetenschappen, Media en Cultuur, Gezondheidswetenschappen en Filosofie) heeft ze uiteindelijk een bachelor gehaald in Religiewetenschappen. Haar studietijd sloot ze af met een master in Interreligieuze Spiritualiteitsstudies aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. 

In haar studietijd begon ze met lesgeven op verschillende locaties in en rondom Den Bosch. Dat groeide steeds maar groter, en uiteindelijk startte ze haar eigen studio, Lieneke’s Yoga Company. 

Nu heeft ze de overstap gemaakt naar online. Met de Yoga Academy – online yogalessen en bijscholingsmateriaal voor studenten en yogadocenten – hoopt ze bij te dragen aan de Nederlandse yoga gemeenschap met kwalitatief hoogwaardig onderwijsmateriaal. 

LYC Website

Bezoek de originele website en lees alle blogs, info over lessen en workshops, en meer!

Connect op Social Media

Volg @lienekesyogacompany op FB of IG en blijf op de hoogte wanneer er iets nieuws uitkomt!

YouTube

youtube video

Abonneer je op het YouTube kanaal voor gratis yoga video’s om thuis mee te oefenen!

Bij de meeste yogalessen let de docent niet echt op de uitvoering van de houding, je krijgt zelden goede aanwijzingen en wordt bijna nooit gecorrigeerd. Dit is zeker niet het geval bij Lieneke. Zij kijkt naar iedereen op zijn/haar eigen niveau en geeft zeer duidelijke en goede aanwijzingen zodat iedereen leert en groeit in eigen tempo. Er is veel aandacht voor de basis, als deze niet goed is kom je uiteindelijk nooit tot jouw uiterste. Ik ben in mei begonnen en al mijn houdingen zijn enorm verbeterd. Ik begrijp nu ook veel beter wat belangrijk is en voel letterlijk de spieren steeds beter die ik moet aanspannen of juist los moet laten om iets dieper of beter in de houding te komen. Ik raad iedereen aan die interesse heeft in yoga of meer wil leren om eens een les van Lieneke mee te doen.

Micha van den Oord

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar de nieuwsbrief