Online meditatiecursus

Beginnen met Mediteren

De voordelen van meditatie.. meer rust, minder stress, bewustwording; wie kent ze niet? De redenen om te leren mediteren zijn bijna eindeloos. Daar hoef ik je niet meer van te overtuigen. Het probleem is alleen, waar begin je? Wat is de beste meditatietechniek voor jou? En hoe kom je zover dat je daadwerkelijk elke dag aan meditatie doet? 

Daar gaat deze cursus jou mee helpen! Klik de link hieronder en begin vandaag nog met de eerste les!

meditatie

Je hebt besloten dat ook jij meer rust kunt gebruiken in jouw dagelijkse leven. Jij wilt beginnen met mediteren. Super goed! Maar wat is nu de volgende stap? Hoe pak je dit het beste aan?

De volgende vragen of ‘problemen’ kun je tegenkomen wanneer je net begint met meditatie: 

In de cursus Beginnen met Mediteren krijg je uitgebreid antwoord op al deze vragen!

Daarnaast vind ik het belangrijk om je te vertellen..  deze cursus is NIET zweverig. Niet dat hier iets mis mee is, maar de positieve voordelen van meditatie hebben hier helemaal niets mee te doen. Deze cursus is praktisch, gegrond en daardoor juist heel effectief én voor iedereen geschikt! 

Zelf mediteer ik al 14 jaar, dagelijks, dus weet als geen ander welke struikelblokken je tegen kunt komen, en hoe je een dagelijkse routine zo goed mogelijk volhoudt. Als ik het kan, kan jij het ook!  

6 lessen in 6 weken

In de eerste les ga je voor het eerst twee keer 5 minuten mediteren en leg ik je kort uit wat meditatie is. In les 2 staat de zithouding centraal; hoe kun je het beste zitten, waarom wil je rechtop zitten en wat is het voordeel van stil zitten? Daarnaast ga je in een korte yogales werken aan het verbeteren van je zithouding.

De derde les behandelt 3 concentratietechnieken, die we uiteraard gaan oefenen. In les 4 leer je over de relatie tussen de gedachtenstroom en de ademhaling, en hoe je deze kunt beïnvloeden met behulp van een ademhalingsoefening. In les 5 oefenen we nog een meditatietechniek: de bodyscan.

Les 6, tot slot, vat de cursus voor je samen en helpt je met het opbouwen van jouw eigen meditatie routine. 

+ de extra's:

e-book beginnen met mediteren
e-book beginnen met mediteren

start met meditatie

Miljoenen mensen gingen je voor! Deze cursus leert je hoe meditatie ook voor jou kan werken.

Werkboeken, online yogalessen,
cursussen & lesseries boeken.

info@lienekesyogacompany.nl

socials

© 2020 Lieneke’s Yoga Company