asana program

Online Yoga Cursus

Asana betekent houding. In het Asana Programma oefen je dus de yoga houdingen! In 12 weken ga je van beginner naar intermediate beoefenaar. 

Wat biedt het programma?

Het Asana Program heeft 12 weken, met elk 3 lessen. 1 voor beginners, 1 voor intermediate beoefenaars en 1 (ver)korte serie. 

Elke week heeft een eigen eindhouding, zodat er telkens aan een ander thema gewerkt wordt.

Schouders, twistings, heupopeners, buikspieren, hamstrings, etc.. Alle onderdelen van de yoga komen aan bod in dit complete programma.

Deze cursus geeft je 36 yogalessen verdeeld over 12 weken. Elke week heeft een beginnersles, een intermediate les, en een korte les van 30 minuten.


Alle lessen zijn uitgewerkt in foto series en deze kun je als pdf bestand downloaden. Handig om naast je mat te leggen tijdens het oefenen!

Stel alle vragen die je hebt! Ontvang uitleg door middel van extra video’s, houdingen tutorials, hulp bij blessures, en meer.


Het enige wat je nodig hebt om deel te nemen is
1.) een yogamat. En voor beginners:
2.) een yogariem en 3.) twee yogablokken.

Voor week 12 is het ook handig om een bolster in huis te hebben, maar dit is niet per se nodig. 

Waarom samen met mij yoga doen?

Gemotiveerd blijven om (dagelijks) yoga te oefenen is niet makkelijk. Daar kan een duidelijk gestructureerd programma zeker mee helpen. 

Maar weet je ook wat je kunt oefenen, om echt vooruit te komen in je asana beoefening? Ook dit aspect verzorg ik voor jou. Het enige wat jij hoeft te doen is tijd maken in je drukke schema, en ik verzorg de rest!

Wat heeft het programma niet?

Géén onnodige uitleg in het midden van jouw yogales. Hierdoor kun je ongestoord en ononderbroken oefenen. Dat is immers waar het om gaat!

Géén lange introductie: Druk op play en begin meteen met oefenen.

Programma inhoud

Klik hieronder op SAMPLE LESSON en krijg gratis toegang tot de eerste week van de cursus. Veel plezier met oefenen!

Wat zeggen anderen?

Ik ben ontzettend blij met de video’s. Deze kwamen voor mijn gevoel precies op het juiste moment. Iedere dag oefen ik twee uur, 1 uur in de ochtend en 1 uur in de avond. Ik doorloop dan 2 verschillende oefenweken. Dit bevalt goed en ik merk vooruitgang. Ook voel ik mij (vooral na afloop 😉) lekkerder in mijn lijf. Ideaal dat ik zelf kan indelen wanneer ik de oefeningen ga doen en dat ik niet hoef te reizen. Heel fijn om jouw instructies te zien en te horen in mijn eigen yogakamertje. Ik vind het programma een uitkomst!

Carla Jack, Nijmegen

Asana Program

Online Yoga Lessen - 12 weken lang 3 unieke yogalessen + tutorials
229
00
  • Een jaar lang onbeperkt toegang tot alle lessen, tutorials, print-outs en persoonlijke ondersteuning.

groei in je yoga beoefening

3 maanden lang elke dag yoga