asana program

Online Yoga Cursus

In het Asana Program ga je in 12 weken van beginner naar intermediate beoefenaar. Met meer dan 36 intensieve yogalessen, print-outs, yoga tutorials en persoonlijke ondersteuning is dit complete programma alles wat je nodig hebt om zelfstandig thuis yoga te oefenen. Probeer de eerste week gratis uit. Flexibiliteit gegarandeerd!

Wat biedt het programma?

Het Asana Program is zo opgebouwd, dat je ook echt vooruitgaat! Elk van de 12 weken werkt naar een eindhouding toe, en heeft een eigen thema. Schouders, twistings, buikspieren, hamstrings, heupopeners, etc, alle onderdelen van de yoga komen aan bod. In week 1 t/m 7 werken we aan de basis, en in week 8 t/m 11 bouwen we daarop voort. Week 12 is restoratieve yoga, helemaal gericht op ontspanning. 

Aan het einde van de 12 weken heb je flinke vorderingen gemaakt in elk onderdeel van de Hatha Yoga. De lessen zijn intensief, maar opgedeeld in beginner en intermediate niveau, zodat iedereen deel kan nemen aan de cursus. 

Deze cursus geeft je 36 yogalessen verdeeld over 12 weken. Elke week heeft een beginnersles, een intermediate les, en een korte les van 30 minuten. Daarnaast zijn er bonuslessen, bijvoorbeeld voor extra buikspieroefeningen, en een ‘Masterserie’ met alle eindhoudingen in één les. 

Wat zeggen studenten?
“Even een compliment voor de lessen, het is zo fijn om deze te doen, stap voor stap met goede uitleg en vaak op het juiste moment nog een aanwijzing. Het is net of Lieneke met een cameraatje kan zien wat nodig is. Dank je wel voor dit cadeau!”


Alle lessen zijn uitgewerkt in foto series en deze kun je als pdf bestand downloaden. Handig om naast je mat te leggen tijdens het oefenen!

De series zijn ook los van de cursus te bestellen:
Asana Program Lesseries Boekje

Stel alle vragen die je hebt! Ontvang uitleg door middel van extra video’s, houdingen tutorials, hulp bij blessures, en meer.

Heb je nu al vragen? Neem contact op!


Het enige wat je nodig hebt om deel te nemen is
1.) een yogamat. En voor beginners:
2.) een yogariem en 3.) twee yogablokken.

Voor week 12 is het ook handig om een bolster in huis te hebben, maar dit is niet per se nodig. 

Waarom samen met mij yoga doen?

Gemotiveerd blijven om (dagelijks) yoga te oefenen is niet makkelijk. Daar kan een duidelijk gestructureerd programma zeker mee helpen. 

Maar weet je ook wat je kunt oefenen, om echt vooruit te komen in je asana beoefening? Ook dit aspect verzorg ik voor jou. Het enige wat jij hoeft te doen is tijd maken in je drukke schema, en ik verzorg de rest!

Wat heeft het programma niet?

Géén onnodige uitleg in het midden van jouw yogales. Hierdoor kun je ongestoord en ononderbroken oefenen. Dat is immers waar het om gaat!

Géén lange introductie: Druk op play en begin meteen met oefenen.

Programma inhoud

Cursus Content

Uitklappen
LESSERIES WEEK 1 t/m 12
Les Content
0% Complete 0/1 Steps
Les Content
0% Complete 0/1 Steps
Les Content
0% Complete 0/1 Steps
BONUS

Wat zeggen anderen?

Asana Program

Online Yoga Lessen - 12 weken lang 3 unieke yogalessen + tutorials
229
00
  • Een jaar lang onbeperkt toegang tot alle lessen, tutorials, print-outs en persoonlijke ondersteuning.

groei in je yoga beoefening

3 maanden lang elke dag yoga