Yoga Kalenders

Wat ga ik vandaag oefenen? Heupen, twistings, of toch schouders? Soms is het lastig om inspiratie te vinden, en gemotiveerd te blijven om dagelijks te oefenen. Het is dan heel handig om een duidelijk schema te hebben, dat je dagelijks af kunt vinken. Zo heb je ook echt het gevoel dat je vooruit gaat!

In deze blog vind je verschillende maandkalenders om thuis te printen. Je kunt deze gebruiken voor de YouTube video’s, én heel binnenkort ook voor het nieuwe lesseries boek. Deze komt half januari uit. Download hieronder gratis jouw kalenders!

YouTube Kalenders

Hieronder vind je 2 maandkalenders (van 28 dagen) voor de YouTube video’s. Eentje voor beginners, en eentje voor intermediate/gevorderde beoefenaars. In de pdf-bestanden vind je bovendien directe links naar de video’s, dat scheelt een hoop zoekwerk. Oefen ze!

Hatha Yoga Lesseries Kalenders

Het HATHA YOGA LESSERIES BOEK. Achterin dit handige boek met meer dan 60 lesseries vind je 4 maandkalenders: een kalender voor beginners, een intermediate kalender, een kalender aangepast op de menstruatiecyclus, en een lege kalender, die je zelf kunt invullen. Voor degenen die de kalenders vaker willen gebruiken (of niet in het boek willen schrijven), download ze hieronder en print ze zelf uit.

Mijn Yoga Kalender

Hieronder een lege kalender, zodat je zelf een maandprogramma kunt samenstellen!

Asana Program Kalenders

Ook in het Asana Program vind je 2 kalenders, een voor beginners en en een op intermediate niveau.